Español Català
Facebook  Twitter  Google Plus  Linkedin

Politiques de privacitat

POLÍTICA DE PRIVADESA I PROTECCIÓ DE DADES DEL LLOC WEB

Xavier Calvet Pages és una empresa en la qual la transparència en la informació és fonamental per establir una relació de confiança amb les persones que formen el nostre projecte i amb els nostres proveïdors i clients, sent la protecció de les dades personals de les persones que confien en nosaltres de vital importància, pel que qual volem mitjançant la present Política de privadesa i protecció de dades personals, informar-te de com recaptem i com tractem o utilitzem aquestes dades.

En aquesta política de privadesa i protecció de dades personals s'estableixen les bases sobre les quals Xavier Calvet Pages, amb domicili en Rbla. De La Girada 101 Baixos, 08720, Vilafranca Del Penedes (Barcelona), tracta les dades de caràcter personal que voluntàriament ens faciliten els nostres usuaris a través de la pàgina web.

Aquesta Política sempre serà aplicable quan es facilitin dades a Xavier Calvet Pages, el qual serà responsable de les seves dades (Responsable del Tractament de les Dades), i a través de qualsevol dels formularis de contacte o subscripció on es recullin dades de caràcter personal (nom, email, etc.).
Assessoria Calvet

Rambla de la Girada, Nº101 Baixos
08720 - Vilafranca del Penedès
Barcelona
Tel. 935389830
Fax. 935389831
Email: contacte@assessoriacalvet.cat